Support

Posts

How to Find Icon or cliparts for studio Pro A & B and How to Change the colour?

How to find icon or cliparts for studio pro a & b and how to change the colour?

Post by Madam As

How to Find Icon or cliparts for studio Pro A & B and how to change the color?  (Bagaimana nak cari icon atau cliparts dn tukar warna item tersebut). Please Follow this step.                You can get icon from he...

Cetak Sampul Raya Umpph! 2019

Cetak sampul raya umpph! 2019

Post by Madam As

Wah, raya dah nak dekat, teringin nak bagi sampul raya ada cetak brand nama bisnes korang supaya bisnes nampak lagi umph dari segi branding. Tak Pandai design? Tak pa, dekat stalion, yang tak pandai design bukanlah satu masalah. Kalau orang sabahan bilang "Picit picit saja bah, suma diujung jari"...

Preview Advance Powerful Online Studio from stalion.app (launching 1 March 2019)

Preview advance powerful online studio from stalion.app (launching 1 march 2019)

Post by Madam As

Alhamdullilah hari ni, Advance studio pro Stalion dah lauching. Kalau ikut dateline Madam As, studio ni sepatutnya dah lauching pertengahan tahun 2018, tapi banyak masalah yang tak dapat di elakkan. Setakat ni, Stalion ada dua online studio dalam satu website. So hosting pun terpaksa kena amik se...

NCR Bill Book Printing

Ncr bill book printing

Post by Madam As

Video kat bawah ni, cara kat mana korang boleh dapatkan template nak cetak buku resit (NCR Bill Book, Official Receipt & others). Korang boleh edit edit sahaja.  Untuk Followers dan customers yang follow facebook page, register member dekat official website, twitter dan follow instagram,...

How to create Support ticket

How to create support ticket

Post by Madam As

Please follow this step. Thanks   ...

Cetak Acrylic keychain

Cetak acrylic keychain

Post by Madam As

Post kali ni, Madam As nak share pasal acrylic keychain. Dekat Stalion, ada dua jenis acrylic keychain: Acrylic keychian (standard) jenis insert@ masukkan kertas- yang ni femes sebab murah sikit Acrylic keychain (sandwich) - Yang ni nampak agak class sikit tapi taklah mahal. Ramai yang ...

TOP WEBSITE FOR VECTOR GRAPHICS

Top website for vector graphics

Post by Madam As

Hokay, Kali ni As nak share bukan sahaja untuk designer tapi untuk folllowers dan members stalion.com.my kat mana senang nak cari vector graphic. Apa pentingnya Vector ni? Vector ni penting untuk design korang sebab resolusinya dan gambar graphic yang korang nak tak pecah. Sekiranya koran...

Tau apa tu Fridge Magnet? Rasanya ada berapa jenis? – 2018

Tau apa tu fridge magnet? rasanya ada berapa jenis? – 2018

Post by Madam As

Fuhhh, kali ni posting pasal Fridge Magnet pulak, Beberapa tahun yang lalu Cik As ada posting pasal Fridge Magnet, tapi tak berapa lengkap contentnya, so Cik As dah delete dari blog.   Korang rasa ada berapa jenis Fridge magnet yang terdapat dalam dunia ni? Jom Godek godek sket ya. ...

TOP WEBSITE FOR REAL MOCKUP (Graphic)

Top website for real mockup (graphic)

Post by Madam As

Free Mockup Generators: Create a Realistic Mockup in One Minute Gone are the days of being handy with photoshop to superimpose your designs. This comprehensive list of free automatic mockup template generators is the perfect way to show off your design work! Rather than presenting a design as a b...