Support

Posts

Tau apa tu Fridge Magnet? Rasanya ada berapa jenis? – 2018

Tau apa tu fridge magnet? rasanya ada berapa jenis? – 2018

Post by Madam As

Fuhhh, kali ni posting pasal Fridge Magnet pulak, Beberapa tahun yang lalu Cik As ada posting pasal Fridge Magnet, tapi tak berapa lengkap contentnya, so Cik As dah delete dari blog.    Korang rasa ada berapa jenis Fridge magnet yang terdapat dalam dunia ni? Jom Godek godek s...

TOP WEBSITE FOR REAL MOCKUP (Graphic)

Top website for real mockup (graphic)

Post by Madam As

Free Mockup Generators: Create a Realistic Mockup in One Minute Gone are the days of being handy with photoshop to superimpose your designs. This comprehensive list of free automatic mockup template generators is the perfect way to show off your design work! Rather than presenting a design as a b...

TOP WEBSITE FOR VECTOR GRAPHICS

Top website for vector graphics

Post by Madam As

Hokay, Kali ni As nak share bukan sahaja untuk designer tapi untuk folllowers dan members stalion.com.my kat mana senang nak cari vector graphic. Apa pentingnya Vector ni? Vector ni penting untuk design korang sebab resolusinya dan gambar graphic yang korang nak tak pecah. Sekiranya koran...